bagolysor

bagolysor

2015. április 17., péntek

Leiner Laura: Bexi 2. - Hullócsillag
készítette: B.P. 6.d

5 hét telt el hogy a Pop/Rock sztár leszek tehetségkutató műsor véget ért. Az első helyezett mindent megnyert: kocsit, pénzt, lemez szerződést. De a sok nyereményt végül nem (a csodálatos) Nagy Márk vitte el. Nagy Márk mindent bukott. Második helyezett lett. Míg ő a semmiből próbál feltörekedni, addig Bexi kiadta második lemezét az "Offline"-t ami elképesztő sikert aratott. Bexi folyamatosan koncertezik és későn jár haza. De persze ott van Lexi, Bexinek az alteregója, aki sikeresen kiadta a Végcélt ( ugye ismerős... És még rímel is a Késtél-re, milyen véletlen) és persze Aszádék, a rockbanda, és legutolsó sorban Geri, Bexi exe, akivel megint kavarodás lesz (akit be kell hogy valljak szívből utálok).
Szóval visszatérve Bexire, egy kis kavarodás, egy kis szalmonellamérgezés ( nyugalom Bexi rajongók! nem Ő kapott szalmonella mérgezést) miatt végül ő mehet Londonba a menedzserével, Körtével, Aszádékkal, Lexivel (ajajjj!) és persze a márkcsintós Nagy Márkkal, akit már nem hogy szemtől szembe, hanem "szájtól szájba" ismer...

A könyv nagyon tetszett, sokat nevettem rajta (még néha hangosan is) és én egy tízes skálán 8-asra értékelném. Ajánlom azoknak akik szeretik a zenét akik szeretnek bepillantást kapni egy magyar sztár életébe és persze azoknak is ajánlom akik a megszokott szuper regényt várják Leiner Laurától, mert akkor megkapják.

(Saját megjegyzés: köszönöm, hogy lassan jönnek önállóan, kérés nélkül is az új olvasmányajánlók, nagy örömmel várom a többit is. - Puszi: Kati néni)

Kiknek ajánlom:

Életkor: 13-14 év fölött
Nem: lányok: abszolút nektek való, a tiniromantika a könyv lényege.

Fülszöveg:

Bexi, akinek mostanra megjelent, és zajos sikert aratott a második nagylemeze, az Offline, továbbra is sikeres énekesnő, Nagy Márkot viszont teljesen elfelejtették, mert végül nem ő nyerte a tehetségkutató műsort. Körte mindent megtesz, hogy ismét sikeressé tegye Márkot, de ez nem egyszerű, nagyon mélyről kell felhozni a srácot. És hát ott vannak neki Aszádék is, még mindig a garázsában. Ezért aztán Körte megragadja a romlott majonéz miatt adódó lehetőséget, és belegyezik abba, hogy menedzseltjeivel Londonba repüljön egy utazási műsor forgatására.

Idézetek:

"– Értem. Betty. Ipszilonnal a végén. Tegeződjünk – nyújtotta a kezét, mire a menedzserem hanyagul megrázta, és bemutatkozott.
– Köszönöm. Körte. E-vel a végén."


"A nevük? – kérdezte a lány, aki megállított minket a VIP-szalagnál.
– Bexi plusz egy fő – diktáltam, mire kihúzta a nevemet a papírról, és átengedett minket Gerivel.
– A neve?
– Körte – felelte az utánam érkező menedzserem kedvtelenül.
– A kísérője, uram? – érdeklődött a lány.
– Láthatatlanná tévő köpeny van rajta. Egyébként itt áll – mutatott maga mellé a levegőbe."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése